Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Громадська організація "Мiжнародний фонд "Взаєморозуміння і толерантність" - 05.12.2013: "У Луганську визначено переможців обласного конкурсу мультимедійних презентацій про дітей"
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Thursday Mar 28

05.12.2013: "У Луганську визначено переможців обласного конкурсу мультимедійних презентацій про дітей"

PDF Print E-mail

 

 

 

  

 

 

  

У Луганську визначено переможців обласного конкурсу мультимедійних презентацій про дітей, які пережили Другу світову війну

У Луганській області завершився конкурс історичних творчих робіт – мультимедійних презентацій під назвою «Одне дитинство – різні долі», що проводився для вшанування пам'яті про дітей, які пережили Другу світову війну.

Даний історичний конкурс проводився для молоді Луганщини протягом вересня-листопада 2013 року в рамках проекту «Організація пересувної виставки «Одне дитинство – різні долі» про долю дітей у роки Другої світової війни». Проект реалізується в Луганській області благодійним фондом «Світло серця» за підтримки МГО «МФ «Взаєморозуміння і толерантність» (м. Київ) і сприяння Департаменту освіти та молоді Луганської міської ради.

Основні завдання конкурсу: збереження та вшанування історичної пам’яті про події періоду Другої світової війни, виховання у підростаючого покоління почуття любові по відношенню до своєї малої Батьківщини, інтересу і причетності до долі рідного краю, дбайливого ставлення до його історії; формування у молоді умінь і навичок збирати, систематизувати, обробляти інформацію в електронному вигляді та розвиток творчих здібностей молоді.

Журі конкурсу отримало понад 80 робіт від 190 учасників – учнів загальноосвітніх шкіл, гімназій, професійно-технічних навчальних закладів, студентів технікумів і вузів м. Луганська і області.

В результаті конкурсного відбору було визначено переможців:

І місце – м. Сватове, Зарченко Андрій, учень 8 класу, Сватівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1

ІІ місце – м. Краснодон, Суркіна Аріна, учениця 8-Б класу ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 м. Краснодона

ІІІ місце – м. Алчевськ, Кустова Софія, учениця 5-Б класу КЗ «АНВК «Дипломат» ім. Христини Алчевської

IV місце – м. Луганськ, Долженко Ілля, учень 5-Б класу Луганської ЗОШ № 48.

Переможці конкурсу нагороджені дипломами, грамотами та призами – mp3- плеєрами, флеш-накопичувачами, тематичними книгами з краєзнавства та історії. Всі учасники конкурсу отримали грамоти та книги спогадів ветеранів про Велику вітчизняну війну.

Члени журі додатково відзначили 25 творчих робіт, які стануть основою для створення обласної історичної пересувної виставки «Одне дитинство – різні долі». Дана виставка демонструватиметься протягом 2014 року в музеях і бібліотеках 10 міст Луганської області.

Керівник проекту – Катерина Дрємова.

 

Фото:

3 місце здобув життєпис Осадчук Алли Михайлівни 1937 р.н. (на фото разом із братом)

joomlamodniyportal.ru

 

 

 

 

 

Призер конкурсу - Кустова Софія, КЗ "АНВК "Дипломат" ім. Христини Алчевської, 5-Б клас

joomlamodniyportal.ru

 

 

 

 

 

1 місце посіла історія про Маляра Михайла Федоровича, 1942 р.н.

joomlamodniyportal.ru

 

 

 

 

 

4 місце - історія дитинства Муравця Ростислава Иосиповича, 1937 р.н.

joomlamodniyportal.ru