Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Громадська організація "Мiжнародний фонд "Взаєморозуміння і толерантність" - Рівне 12-13
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Friday Mar 29

PDF Print E-mail

Організація: Рівненський місцевий осередок МГО "МФ "Взаєморозуміння і толератність"

Номер заявки: 10-МЕД-12

Керівник проекту: Суковата Людмила Дмитрівна

Назва проекту: "Центр "Турбота" медико-соціальна підтримка колишніх жертв націонал-соціалізму та тоталітарних режимів"

Термін дії проекту: 01.06.2012 - 01.06.2013

Кошти організатора програми: 240 000,00 грн.

Цільова група: 90 осіб 

Опис проекту: 

Основною метою проекту є покращення якості життя жертв націонал-соціалізму, в'язнів концтаборів, гетто, колишніх радянських військовополонених, надання медичної та соціальної допомоги.

У роботі проекту працює два спеціалісти які надають медичну допомогу цільовій групі . Це обстеження хворого, контроль приймання медикаментів, екстрене надання медичної допомоги, супровід хворих у лікувальні установи.

В центральній районній бібліотеці в межах реалізації проекту відбувся тематичний вечір "Священна пам’ять про війну", присвячений 71-й річниці початку Великої Вітчизняної війни. Свято організовано спільно з центральною районною бібліотекою і Районною радою ветеранів (голова Н.П.Щерба). 

Цікавими розповідями, спогадами про перші дні воєнного лихоліття поділилися очевидці війни Хабета Віра Степанівна, Пономарцева Юлія Іванівна та ветеран Великої Вітчизняної війни Пономарцев Микола Якович. Присутні ознайомилися з книжково-ілюстративною виставкою "22 червня… чорний ранок, чорний рік".

З нагоди 69-ї річниці визволення м.Здолбунів від німецьких фашистів в читальному залі центральної районної бібліотеки відбувся вечір-пам’яті "У пам’яті навіки збережем".

Бібліотекарями читального залу до заходу було підготовлено книжково-ілюстративну виставку "Дорогами болю, дорогами слави".

Фотогалерея:

joomlamodniyportal.ru