Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Громадська організація "Мiжнародний фонд "Взаєморозуміння і толерантність" - Закарп 12-13
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Friday Mar 29

PDF Print E-mail

Організація: Закарпатський місцевий осередок МГО "МФ "Взаєморозуміння і толератність"

Номер заявки: 25-МЕД-12

Керівник проекту: Софійчук Світлана Леонідівна

Назва проекту: "Програма медико-соціальної допомоги жертвам нацистських переслідувань на території Закарпатської області"

Термін дії проекту: 01.06.2012 - 01.06.2013

Кошти організатора програми: 240 000,00 грн.

Цільова група: 180 осіб

Опис проекту:

По проекту 2012-2013рр. «Програма медико-соціальної допомоги жертвам нацистських переслідувань на території Закарпатської області» Закарпатським місцевим осередком була продовжена робота по наданню медичної, соціальної допомоги людям, які зазнали утиску тоталітарних режимів. Санаторно-курортне оздоровлення отримали ще 3 чоловіки. Медичної допомоги у вигляді ліків, медичних засобів отримали біля 60 чоловік на суму 68874 грн. Тонометрами забезпечено 10 чоловік, апаратом для визначення кількості цукру в крові -1, троє людей отримали палиці для ходіння, окулярів -5, іще п’ятеро тяжкохворих забезпечувалися памперсами і іншими допоміжними засобами. Провідували людей в лікарні, після операцій, а також тих, хто вже за станом здоров’я не виходить з дому. Проводилися зустрічі, зібрання членів цільової групи. Дякуючи волонтерам, допоміжні медичні засоби були передані тяжкохворим у Хустський районний територіальний центр.

У листопаді 2012 року був проведений великий культурно-мистецький захід.

Все розпочалося виступом у Філармонії 28 листопада 2012 року культурно-мистецький захід, організований і проведений Закарпатським місцевим осередком МГО «МФ «Взаєморозуміння і толерантність». В залі Філармонії зібралися мешканці не тільки міста Ужгорода, а й різних куточків Закарпаття – всі, на кому залишила свою страшну відмітину війна. Серед гостей були члени Обласної та Міської Ради Ветеранів.

На сцені – Закарпатський народний хор.

Фотогалерея:

joomlamodniyportal.ru