1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Вівторок бер. 19

20.02.2020 НАДАННЯ ДОПОМОГИ ВІД СПІЛКИ КОНТАКТИ

PDF Друк e-mail

З лютого 2020 року відповідно до Угоди про співпрацю в рамках надання гуманітарної та іншої допомоги з німецькою Спілкою контактів з країнами колишнього Радянського Союзу “Kontakte-Контакты” e. V., Берлін громадська організація "Міжнародний фонд "Взаєморозуміння і толерантність" розпочинає дію проекту за разунок пожертв, зібраних Спілкою

в інтересах колишніх радянських військовополонених та колишніх жертв нацистських переслідувань.

 

Програмою передбачено:

 

1. Надання медикаментів за індивідуальним призначенням лікаря; у випадках хронічних захворювань також повторно.

2. Надання медичних допоміжних засобів, домашньої медтехніки, засобів реабілітації, ортопедичних засобів, засобів догляду та гігієни.

3. Лікування або оперативне лікування у медичних закладах.

4. Стоматологічні послуги.

5. Надання іншої допомоги, у томі числі медичної, за письмовим дозволом Спілки у виняткових випадках.

6. Необхідні ремонтні роботи у помешканні правочинного претендента.

 

Для отримання допомоги необхідно звернутися до ГО "МФ "Взаєморозуміння і толерантність" з особистою Заявою в довільній формі. До заяви просимо прикласти копію паспорту та ідентифікаційного коду. Просимо також обов’язково вказати Ваш контактний номер телефону для зворотного зв'язку.

Для одержання медикаментів та/або допоміжних медичних засобів необхідно додати актуальні медичні висновки – оригінали рецептів від лікаря та/або виписки з медичної установи з зазначенням переліку медикаментів, їх дозування та курсу прийому, а також необхідності придбання медичної техніки та/або засобів для реабілітації та гігієни.

Заява надсилається на адресу:

вул. Кирилівська, 15, м. Київ, 04080

ГО "МФ "Взаєморозуміння і толерантність"

Вичерпну консультацію можливо отримати:

за телефоном +38044-4625009 або e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

 

 У випадку, якщо правочинний претендент помер на момент надання гуманітарної медичної чи іншої допомоги, його спадкоємцям допомога не надається у жодному вигляді ( грошовий еквівалент включно).