1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Субота квіт. 20

PDF Друк e-mail

Організація: Закарпатський місцевий осередок МГО "МФ "Взаєморозуміння та толерантність"

Номер заявки: 03-МЕД-11

Керівник проекту: Бауман Неля Карлівна

Назва проекту: "Медико-соціальний центр підтримки постраждалих від нацизму в роки Другої світової війни, потерпілим від військових конфліктів та самотніх людей похилого віку, які мешкають у м.Ужгород та Закарпатській області"

Термін дії проекту: 01.05.2011 - 01.05.2012

Кошти організатора програми: 240 000,00 грн.

Цільова група: 33 особи

Опис проекту:

Закарпатський місцевий осередок МГО «МФ «Взаєморозуміння і толерантність» розпочав свою роботу з людьми, які зазнали утиску тоталітарних режимів, в травні 2010 року. Перший проект був спрямований на санаторно-курортне оздоровлення членів цільової групи населення Закарпатської області. В цільову групу були відібрані особи, які постраждали від фашистського режиму, були вивезені на примусові роботи в Німеччину, утримувалися в концтаборах, а також народжені в неволі.

У 2011 році почала працювати медико-соціальна програма в рамках проекту «Медико-соціальний центр підтримки постраждалих від нацизму в роки Другої світової війни, потерпілих від військових конфліктів та самотніх людей похилого віку, які мешкають у м. Ужгород та Закарпатській області», направлена на допомогу в забезпеченні ліками, медичними засобами, засобами гігієни хворих з числа жертв нацизму. Також надавалася допомога в проведенні операцій на очах, слухопротезуванні, отриманні окулярів. Для зменшення почуття ізольованості, для залучення до соціального життя, проводилися зустрічі з молоддю, де люди старшого покоління ділилися спогадами про свою молодість, яка припала на тяжкі воєнні часи.

Фотогалерея:

joomlamodniyportal.ru