1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Четвер квіт. 18

PDF Друк e-mail

Організація: Благодійний фонд "Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії"

Адреса організації: Україна, Львівська обл., м.Трускавець, вул.С.Бандери, буд. 19, 82200

Телефон: +38(224)2-24-58

Ел. пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Web-сайт: http://www.caritas-sde.org

Номер заявки: 31-МЕД-11

Керівник проекту: Анна Кілас

Назва проекту: "Надання медичної та соціальної допомоги жертвам тоталітарних режимів"

Термін дії проекту: 01.05.2011 - 01.05.2012

Кошти організатора програми: 133 800,00 грн.

Цільова група: 106 осіб

Опис проекту:

27 червня в Благодійному Фонді "Карітас СДЄ" відбулася презентація проекту "Надання допомоги жертвам тоталітарних режимів", який реалізується за підтримки МГО "МФ "Взаєморозуміння і толерантність".

На зустріч були запрошені люди похилого віку, яким довелося пережити складні часи поневірянь та страждань, завданих націонал-соціалізмом. Перед зустріччю соціальний працівник проекту відвідувала людей на дому для того, щоб їх запросити особисто.

Зустріч проходила в теплій, душевній атмосфері зі спогадами про минулі часи, дитинство, традиції та звичаї українського народу, яких в даний час майже ніхто не дотримується. Також не обійшлося без веселих історій, життєвого гумору. Розмови відбувалися за солодким столом, приготованим для учасників центру. Гості, в свою чергу, не прийшли з пустими руками, принісши з собою квіти та цукерки. Таким чином вони хотіли виразити подяку та зробити приємність працівникам центру.

Всі присутні на зустрічі залишися задоволеними, оскільки, крім весело проведено часу в приємній компанії у них була можливість проконсультуватися у медичного працівника, виміряти артеріальний тиск. Власне, в рамках реалізації нового проекту "Надання допомоги жертвам тоталітарних режимів" в центрі літніх людей "Жива історія" люди матимуть можливість отримати консультацію психолога та медичного працівника.

Учасники зустрічі отримали приємні подарунки – потрібні їм медикаменти та засоби гігієни. За їх словами, вони будуть і надалі з великим задоволенням відвідувати центр "Жива історія" і радитимуть своїм знайомим та близьким.

Фотогалерея:

joomlamodniyportal.ru